Prostata mai Sănătoasă datorită Micoterapiei






Marea majoritate a bărbaţilor, în cursul vieţii, dezvoltă cel puţin o tulburare la prostată. Este suficient să ne gândim că după 50 de ani, hiperplazia benignă de prostată, adică mărirea glandei, este o condiţie aproape fiziologică sau că foarte mulţi bărbaţi chiar şi tineri, se confruntă cu prostatite, adică inflamarea glandei.

 Cu toate acestea, deşi de foarte multe ori este vorba de boli curabile, nu se poate ascunde că se ascociază cu diverse disconforturi, care riscă să compromită calitatea vieţii. Micoterapia este optimă pentru a contrasta atât simptomele cât şi cauzele, care stau la bază, readucând echilibrul în organism.

Semnale de luat în seamă
Hiperplazia prostatei împiedică golirea, carrămâne incompletă şiimpactează asupra calităţii vieţii. În ce fel? Nevoia urgentă de a urina, care te forţează să fugi la baie atât în timpul zilei cât şi noaptea. Nu sunt rare nici tensiunea vezicii şi disconfortul pelvin.


Ciupercile cele mai utile
În cazul în care un bărbat este supus uneia dintre aceste manifestări, este esenţial să se adreseze unui medic. Expertul în micoterapie va recomanda o cură bază de cel puţin 3 luni.


Ciuperca cea mai utilă pentru prostată este Maitake: studiile au demonstrat că este 10-20 de ori mai activă decât Serenoa repens, un principiu activ conţinut de multe medicamente tradiţionale, astfel că 1 g de Maitake echivalează, pentru efectul asupra prostatei, cu 10-20 g de Serenoa repens. Împreună cu Reishi, Maitake constituie protocolul „Prostata”, o schemă în măsură să reducă mărirea glandei şi să restabilească flux urinar normal.



Trebuie să ştim, de fapt, chiar şi Reishi este foarte puternică: inhibă la 5 alfa-redutaza care transformă testosteronul în DH-testosteron, o substanţă responsabilă de mărirea prostatei. În plus, blocează alte căi biochimice care duc la mărirea prostatei.
În cazuri mai complexe, se poate adăuga şi Polyporus, un remediu particolar eficient pentru prostată, atât ca prevenire(protejează vezica şi aparatul urinar) cât şi în cure.


Printre altele, nu trebuie să uităm că aceste 3 ciuperci au foarte multe alte acţiuni utile, de exemplu întărirea sistemului imunitar, în lupta cu inflamaţiile, în prevenirea patologiilor cardiovasculare, diabet şi în îmbunătăţirea energiei şi bunăstării personale.

Pentru a avea rezultate, ciupercile trebuie consumate în doză de două grame pe zi, cel puţin 3 luni.

P.S. Daca acest articol ti-a fost util, lasa-ne un comentariu si distribuie, Multumesc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Beneficiile Ganodermei în cazul Diabetului

Beneficiile Ganodermei asupra Diabet ului sunt legate de unele dintre anumite compo n entele sale care scad glicemia. În esență benefi...